Tilat

Kuutio Auditorio – erinomaiset puitteet tilaisuudellesi

Auditorio

Kuutio Auditoriossa on tilaa 110 hengelle, mutta se soveltuu erinomaisesti myös pienempien ryhmien tilaisuuksiin.

Auditorion valoisuus ja kotoinen tunnelma tarjoavat mainiot puitteet niin kokouksille, koulutuspäiville kuin juhlatilaisuuksillekin. Ajanmukainen esitys- ja äänentoistolaitteisto sekä hyvä akustiikka luovat edellytykset toimivalle vuorovaikutukselle. Mukavat istuimet lisäävät viihtyvyyttä.

Aulatila ja ryhmätyöhuone

Auditorion aulatilaa voi tarvittaessa hyödyntää esim. pienimuotoiseen näyttelyyn, tuote-esittelyyn tai cocktail-tilaisuuteen. Aulatilasta on pääsy ryhmätyöhuoneeseen, johon mahtuu noin 15 henkilöä.

Ravintolasali

Tilaisuuksissa tarvittavat kahvitarjoilut,
lounaat ja illalliset juomineen järjestyvät mutkattomasti auditorion
vieressä toimivasta lounasravintolasta.

Terassikabinetti ja saunatilat

Talon ylimmässä kerroksessa sijaitseva valoisa ja rauhallinen Terassikabinetti soveltuu loistavasti kokouksille, edustustilaisuuksille, pienille juhlille ja illan istujaisille. Terassikabinetin pöydän ääreen mahtuu 15 henkeä, tilaan 20 henkeä.

Terassikabinettissa on oma keittiö, jonne voimme kattaa tarjoilut asiakkaiden toiveiden mukaisesti tai valmistaa esimerkiksi pöytiin tarjoiltavat edustuslounaat.

Terassikabinetin yhteydessä on sauna, jonka lauteille mahtuu kerrallaan 8-10 henkeä. Tiloista on pääsy omalle terassille, josta on näkymät aina Pasilaan asti.

Kuvia tiloista

Ravintolasali
Kuutio Auditorio
Aula
Terassikabinetti

Ryhmätyötila